I.T. Discussion Community!
scott hers -Collapse +Expand
-Collapse +Expand
coconut73
-Collapse +Expand Profile◄╣
Member Info
Member Narration

POSTS:
MB Posts (21)

Search coconut73:

Advanced
Personal Account . . .
coconut73
-- USA



Real Name:  scott hers
Primary Role:  Coder
Joined: Nov 2007 (14 years ago)
Visits: 37

Message Boards Activity

21 posts.
More...

Thread 6 of 6
Thread Starter or a Reply (but not last)  Group

coconut73
pssendmail work with windows 10 paradox 11?
https://www.prestwoodboards.com/Products/psSendMail/ i have been using pssendmail since 2009 on win7 paradox 10. i just upgrade to a new windows 10 machine that needs pssendmail and cannot get it to function.   Are there any problems with running on win 10 pro / paradox 11? Thanks scott
Posted to MB Topic: Paradox Setup, Vista, etc. « Paradox Board
14 months ago

Steven.G
I haven't use that, and I'll make sure Mike sees this thread, but.. there are many issues with using the old MAPI Mail() processes that Paradox uses. with Win10
14 months ago
Nothing New Since Your Last Visit
166
Hits

Corel Paradox / ObjectPAL Coding

Thread 5 of 6
Thread Starter or a Reply (but not last)  Group

coconut73
2003 server to 2016 server lock time out / slow
{Too Long!}
Posted to MB Topic: Paradox Setup, Vista, etc. « Paradox Board
27 months ago

Jeff.R3
27 months ago
Nothing New Since Your Last Visit
514
Hits

Corel Paradox / ObjectPAL Coding

Thread 4 of 6
Thread Starter or a Reply (but not last)  Group

coconut73
RE: 2003 server to 2016 server loc
thanks for reply Steven... Yes all same files, folders etc.. i took your advise blew out lck and net files with no positive or negative outcome...  thanks... any other thought??
Posted to MB Topic: Paradox Setup, Vista, etc. « Paradox Board
27 months ago
Nothing New Since Your Last Visit
Corel Paradox / ObjectPAL Coding

Thread 3 of 6
Thread Starter or a Reply (but not last)  Group

coconut73
Alias will not save
I installed paradox 10 on win 7 on many workstation/nodes and have not had this problem i just did a paradox 11 on win 10 last week with no problem. i name aliases (i have 5) / browse path/ keep new/ save as....works fine until i close paradox and reopen evertime i close paradox and reopen, it goes back to default..  I open alias manager and  says no database in use in upper right hand corner..... i set to open paradox as administrator still same problem i uninstalled paradox try again with same results. What do i need to do to fix... Thanks
Posted to MB Topic: Paradox Setup, Vista, etc. « Paradox Board
35 months ago

Steven.G
definitely, and alternative approach could explain the root cause.. in the old days, it was "is it the speaker, or the speaker wire?".. still true :-) I use an INI file to control a couple of things that even the runtime users can mess with, so they come back in clean, the next time
35 months ago
Nothing New Since Your Last Visit
825
Hits

Corel Paradox / ObjectPAL Coding

Thread 2 of 6
Thread Starter or a Reply (but not last)  Group

coconut73
RE: Alias will not save
i looked for it the other day even though i am installing p 10 because i saw you have posted this fix before for p11 ..  this is p10 on win 7....any ideas?   thanks!!
Posted to MB Topic: Paradox Setup, Vista, etc. « Paradox Board
35 months ago
Nothing New Since Your Last Visit
Corel Paradox / ObjectPAL Coding
More...

Follow PrestwoodBoards on: 


©1995-2021 PrestwoodBoards  [Security & Privacy]
Professional IT Services: Coding | Websites | Computer Tech